Street Style Show – Dugo Selo

Street style Dugo selo

Street Style Show – ove subote „styleri“ dolaze u Dugo Selo

U subotu 18.6. kod Gradske sportske dvorane Street Style Team, u suradnji sa Savjetom mladih Grada Dugog Sela, održava četvrtu godinu za redom Street Style Show – natjecanje u izgledu automobila i promociju sigurnosti u prometu. Sve koje zanimaju dotjerani limeni ljubimci imaju priliku pogledati neke od najljepših primjeraka “tuniranih” automobila na našoj sceni i uživati u cjelodnevnom programu.

Street style Dugo selo

U programu Street Style Show-a najavljeno je natjecanje u izgledu automobila, glasnoći usisa, odnosno ispuha vozila, te ubrzanja na 50 metara nazvanog Race start. Style dio natjecanja podjeljen je u nekoliko kategorija, a na njemu se ocjenjuju sve preinake napravljene na vozilu, od vanjskog izgleda do unutrašnosti i preinka u motornom prostoru.

Race start je natjecanje u ubrzanju na 50 metara. Velike utrke ubrzanja (402m) najčešće se dobivaju na samome startu, brzom reakcijom vozača te vještim izmjenama prve i druge brzine. Stoga je sami start i najzanimljivije pratiti, a u njemu su pozvani okušati se svi željni isprobavanja svojih automobila na cesti zatvorenoj za promet.

Street style Dugo selo

Najavljuje se i popratni sadržaj poput vožnje RC Drift auta, izlaganja Formule Student FSB Racing team-a, te edukativne prezentacije Crvenog križa. Za sve dodatne informacije navratite na Facebook stranicu događaja ili jednostavno dođite 18.6. u Dugo Selo.

Vidimo se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *