Uvjeti korištenja

Korištenjem stranice oktanskisindrom.com pristajete na ove Uvjete korištenja.
Ovi Uvjeti korištenja zadnji put su izmijenjeni (i vrijede od) 20 svibnja 2016. godine te su podložni promjenama u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Odricanje odgovornosti

Sav sadržaj objavljen na stranici oktanskisindrom.com je isključivo informativne svrhe. Ja kao vlasnik ovog bloga ne preuzimam odgovornost za točnost ili potpunost bilo koje informacije na ovoj stranici, ili na stranicama dostupnim putem poveznica sa ove stranice. Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove vlasnika stranice oktanskisindrom.com, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

Ne odgovoram za bilo kakve pogreške ili propuste u informacija niti za dostupnost informacija i ne može me se smatrati odgovornim za bilo što na vanjskim internet stranicama povezanim sa Oktanskim Sindromom. Ne odgovoram za bilo kakve gubitke, ozljede ili štete od izlaganja ili korištenja tih podataka.

Oktanski Sindrom ne preuzima odgovornost, te neće biti odgovoran za privremenu nedostupnost web stranica zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.

Ova stranica prihvaća oblike novčanog oglašavanja, sponzorstvo ili druge oblike naknade.

Primljena naknada nikad neće utjecati na sadržaj, teme ili postove na ovoj stranici. Sve oglašavanje je u obliku reklama generiranih od oglasne mreže treće strane. Te reklame će biti identificirane kao plaćeni oglasi.

Vlasnik ove stranice nije kompenziran za davanje mišljenja o proizvodima, uslugama, web stranicama i raznim drugim temama. Stavovi i mišljenja izneseni na oktanskisindrom.com su isključivo stavovi vlasnika stranice i autora tekstova.

Ovaj blog ne sadrži bilo koji sadržaj koji bi mogao predstavljati sukob interesa.

Autorska prava

Sva prava pridržana!

Sadržaj na ovoj stranici vlasništvo su Oktanskog Sindroma osim ako nije drugačije navedeno. Zabranjene su bilo kakve izmijene, kopiranje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje tih sadržaja bez prethodnog pisanog dopuštenja.

Ako želite koristiti neke materijale sa oktanskisindrom.com obratite nam se prethodno za dopuštenje putem kontaktne stranice ili elektroničkom poštom na oktanskisindrom@gmail.com.

Isto tako ako smatrate da su na stranicama oktanskisindrom.com prekršena autorska prava molimo kontaktirajte nas putem kontaktne stranice ili elektroničkom poštom na oktanskisindrom@gmail.com.

Hvala Vam što poštujete autorska prava!

Naravno, slobodno shareajte, tj. dijelite naše objave, postove, kolumne, stranice na društvenim mrežama pod uvjetom da ostane vidljiv izvor materijala.

Izjava o komentarima

Komentari su dobrodošli, te se potiču na ovim stranicama, ali postoje neki slučajevi u kojima će komentari će biti izmijenjeni ili izbrisani na sljedeći način:

  • Komentari koji se smatraju spam-om ili potencijalnim spam-om bit će izbrisani. Uključivanje poveznica na relevantan sadržaj je dopušteno, ali komentari bi trebali biti relevantni za temu objave/posta.
  • Komentari koji sadrže psovke ili vulgarne izraze bit će izbrisani.
  • Komentari koji sadrže jezik ili ideje koji bi se mogli smatrati uvredljivim će biti izbrisani.
  • Komentari koji napadaju osobu pojedinačno će biti izbrisani.

Vlasnik ove stranice zadržava pravo urediti ili izbrisati sve komentare pristigle na ovu stranicu bez najave. Ova Izjava o komentarima je podložna promjenama u bilo koje vrijeme.

Mi nismo odgovorni za bilo koji sadržaj komentara koji je stvorio posjetitelj.

Ako primjetite komentar koji za koji smatrate da odgovara gore navedenim kategorijama molimo kontaktirajte nas putem kontaktne stranice ili elektroničkom poštom na oktanskisindrom@gmail.com.