O nama

Dobro došli na Oktanski sindrom!

Portal Oktanski sindrom nastao je 2016. godine iz ljubavi prema automobilima, motociklima i svemu što ima veze s time. Bili ogorčeni što se većina domaćih auto-moto portala svela na copy/paste članaka i fotografija iz stranih medija, pa smo odlučili napraviti portal kakav bi sami htjeli čitati. Bez ikakve pomoći, sponzorstava i slično pokrenuli smo ovaj portal upravo iz razloga kako bi mogli ostati neovisni i nepristrani.

Mi se prvenstveno bavimo proizvodnjom vlastitog medijskoga materijala, fotografija, videa, članaka koje objavljujemo na ovom portalu, Facebook stranici, Youtube kanalu i Instagramu. Posvećeni smo prvenstveno području regije te smo do sada izvukli zaista puno zanimljivih priča, u kolumnama obradili zaista puno korisnih tema i pratili utrke i oktanske evente u regiji.

Plan za iduće razdoblje je dodatno povećati kvantitetu i kvalitetu sadržaja na društvenim mrežama te pružati usluge fotografiranja, snimanja i obrade multimedijalnog sadržaja za druge korisnike.

Ukoliko se želite pridružiti našem malom timu entuzijasta, a vješti ste sa kamerom, fotićem, perom ili želite to naučiti, kontaktirajte nas na oktanskisindrom@gmail.com

 

Za bilo kakve upite možete nam se javiti na oktanskisindrom@gmail.com