Personalizirani autotepisi

Tražeći adekvatan poklon za rođendan nekome tko je veliki ljubitelj automobila, naišla sam na Autotepsi. Pogledala sam fotografije, recenzije i odličila im se javiti. Na svako moje pitanje odgovori su brzo stizali. Kako sam žena, a u prirodi nam je da kompliciramo, personalizaciju autotepiha sam zakomplicirala poprilično. Dogovorili smo suradnju i tepisi su onakvi kakvim sam ih zamislila ubrzo bili na adresi na kojoj su trebali biti. Svoje zadovoljstvo proizvodom i suradnjom sam odlučila ne zadržati samo za sebe i podijeliti iskustvo sa svima vama koji razmišljate o promjeni autotepiha, a originali su vam skupi ili nemaštoviti, a univerzalni su vam neatraktivni. Osim toga, pobrinula sam se doći do više podataka o ljudima koji ih izrađuju i više fotografija kako biste dobili bolji dojam i istraživali manje nego sam to radila ja.

Autotepisi.hr  već više od 20 godina u Buzetu, Istri prvenstveno se bave proizvodnjom autotepiha, ali i prodajom obavezne i dodatne autoopreme (komplet obavezne autooptreme, Bosalove autokuke, autožarulje, kadice za prtljažni prostor i ostalom dodatnom opremom). Njihove proizvode možete pogledati na web stranici gdje se mogu i naručiti, ali i na društvenim mrežama poput Facebook-a ili Instagrama. Na istim tim mjestima dobit ćete sve informacije koje vas zanimaju, pa se osjetite slobodnim uputiti im bilo kakva pitanja vezano uz vaše potrebe. Na traženi proizvod čekat ćete 3 do 15 dana, ovisno o tome što ste naručili.

Pozitivne reakcije kupaca su ono na što su Autotepisi.hr  ponosni. To je ono što ih gura da još više rade na kvaliteti i da oduševe kupce još više kako bi stvorili s njima dugoročne poslovne odnose. Moj sugovornik, gopodin Renis Zonarda, ustupio mi je neke od osvrta kupaca na proizvod, pa ću vam prenijeti.

“Originalni tepisi pored vaših izgledaju kao loša kopija. Savršena tekstura, materijal, personaliziranje. Brza dostava uključena u cijenu… Jednom riječju – savršeni! Sve preporuke!” Ivan Žarković.

“Usluga je odlična. Sve kako je dogovoreno, tako je i napravljeno. Tepisi su odlične kvalitete. Isporuka je bila na vrijeme. Samo nastavite tako!” Branimir Lukač.

“Preporučio bih definitivno! Vrijedi svaku kunu. Prezadovoljan sam tepisima, sve je odrađeno kako treba i u manje od pet dana je bilo na adresi. Sve pohvale!” David Mesarić.

“Stigli su mi tepisi i moram priznati da sam ugodno iznenađen… Jako je dobar materijal, možda čak i bolji od originala. U svakom slučaju, jako, jako dobar. Prezadovoljan sam izgledom i kvalitetom tepiha i cijena je u potpunosti opravdana.” Alan Sejarić.

“Svaka čast Autotepisima na perfektnom radu! Da svi rade kao oni, ne bi se ljudi bojali naručivati preko interneta. Kapa do poda! Samo naprijed i neka vas nitko ne sputava u odličnom poslu. Preporuka svima koji hoće kvalitetne tepihe i prekrasno dizajnirane!” Dražen Devčić.

Vezano uz personalizaciju tepiha, moguće je odabrati boju i kvalitetu platna, kao i obruba. Izbor obruba je velik; jednobojni, dvobojni, od umjetne kože itd. Logotipi, natpisi mogu se staviti na jedan, dva, sva četiri tepiha u jednoj boji ili više njih. Vaše je samo da izrazite želju! Tepisi su razvrstani u tri kategorije:

Budget– tepisi koji su izrađeni od polipropilena, ispod su hrapavi i malo se teže čiste. Njihova cijena okvirna je 225,00kn.

Standard– tepisi koji su izrađeni od iglanog materijala, ispod su gumirani i impregnirani. (Da pojasnim; po kvaliteti su isti kao originalni tepisi). Njihova okvirna cijena je oko 340,00kn.

Premium– Tepisi koji su duplo gumirani i impregnirani, izrađeni od iglanog materijala gušćeg s najdužim vijekom trajanja. (U nekim slučajevima i duže od 10 godina, ovisno je o održavanju). Taj materijal može upiti i do 2l vode raspoređene po tepihu a da se pritom ne prelijeva preko rubova te tako sačuvati vaš automobil od uništavanja. Može se sušiti klimom, a da se pritom vaša stakla na automobilu ne magle. Također je vrijedno spomenuti da prilikom rada klime, ovaj tepih čestice prašine zadržava u sebi i neće letjeti zrakom. Na dodir su mekani  i ugodni. Njihova okvirna cijena je oko 450,00kn. Stoga pogađate koje tepihe sam ja odabrala…

U spomenute cijene uračunata je dostava, izbor boje. Ukoliko kupac izrazi želju za posebnim natpisima, doplatit će 40,00kn za prednja dva ili 80,00kn za sva četiri tepiha. Cijene su okvirno navedene i nisu za svaki model automobila identične. Najbolje je kontaktirati proizvođača na njihov mail, facebook ili telefon i pitati sve što vas zanima.

Vrijedno je spomenuti i gumene tepihe koji od nedavno dolaze s gumenim čepovima.

Naš glavni cilj je prvenstveno imati zadovoljne kupce koji nikada neće strahovati naručivati od nas i koji znaju da i ako se desi nesporazum ili problem, riješit ćemo ga na korektan način i sanirati svoje greške na svoj trošak. Smatramo da je korektan odnos kupca i prodavača najbolji vid suradnje koja jamči dugoročnost. Zahvalio bih se Oktanskom sindromu na ovoj suradnji, osobito Miri Bjelić, koja je također bila naš kupac jednom, a dogovaramo se i za još kupnji. Iako se prva narudžba bila zakomplicirala, Mira je ostala velika osoba i ne samo da nijie bilo ljutnje, nego se sve odvilo na kraju dobro i suradnja se proširila i došlo je do ovog članka…

-rekao je moj sugovornik i pozdravio sve naše čitatelje!

Za AutoHolik u Oktanski sindrom: Mira Bjelić.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *