Izjava o privatnosti

Korištenjem ove stranice, pristajete na ovu Izjavu o privatnosti.
Ova Izjava o privatnosti je zadnji put izmijenjena (i vrijedi od) 20. svibnja 2016. godine i podložna je promjenama u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Vlasnik Oktanskog Sindroma ne dijeli osobne podatke s trećim stranama niti Oktanski Sindrom sprema za uporabu prikupljene informacije o vašoj posjeti, osim za analizu performansi sadržaja kroz korištenje kolačića koje možete isključiti u bilo kojem trenutku modificiranjem postavki svog internetskog preglednika. Vlasnik nije odgovoran za ponovno objavljivanje sadržaja koji se nalazi na oktanskisindrom.com na drugim web stranicama ili medijima bez dopuštenja.

Prikupljanje i korištenje informacija o posjetiteljia

Prilikom registracije, komentiranja ili ispunjavanjem obrasca na oktanskisindrom.com, može biti zatraženo da unesete svoje ime, adresu elektroničke pošte ili druge detalje.

Informacije koje prikupimo od vas kada se registrirate, prijavite se na naš newsletter, čitate web stranice, ili koristiti neke druge značajke web-mjesta možemo koristiti na sljedeće načine:

  • Za prilagodbu korisničkog iskustva i kako bi omogućili da vam nudimo vrstu sadržaja i ponude proizvoda koji vas najviše zanimaju.
  • Za poboljšanje naše web stranice.
  • Kako bi vam pružili bolje usluge u odgovoru na vaše zahtjeve za podrškom.

Zaštita podataka o posjetiteljima

Redovito provodimo zaštitu od zlonamjernog softvera kako bi zaštitili podatke o posjetiteljima.

Ne koristimo SSL certifikat.

Kolačići (Cookies)

Kolačići su male datoteke koje web-mjesto ili njegov pružatelj usluge prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ako mu dopustite) koje omogućuju sustavima stranice ili pružatelja usluga prepoznati vaš preglednik i prikupljanje i spremanje određenih informacija. Oni se također koriste da nam pomognu shvatiti vaše preference temeljem prethodne ili tekuće aktivnosti, što nam omogućava poboljšanu ponudu usluga. Također koristimo kolačiće kako bi nam pomogli sastaviti zbirne podatke o prometu web stranice i interakciji sa stranicama, tako da možemo ponuditi bolje iskustvo i alate u budućnosti.

Također možemo koristiti pouzdane usluge treće strane koji prate ovu informaciju u naše ime.

Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kad se kolačići šalju, ili možete odabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti putem postavki preglednika. Svaki preglednik je malo drugačiji, pa za ispravan način izmijene postavki o kolačićima pogledajte Pomoć u izborniku preglednika.

Za više informacija možete posjetiti web stranicu Udruženja digitalnog oglašavanja za potrošače.

Ako onemogućite kolačiće, mogli bi isključiti neke od značajki koje čine vaše iskustvo na stranicama učinkovitijim i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Treća strana

Ne prodajemo ili na drugi način prenosimo drugim strankama Vaše osobne informacije. Ovo ne uključuje web hosting partnere i drugim stranke koje nam pomažu u održavanju naše web stranice, vođenju našeg poslovanje ili služe našim korisnicima, pod uvjetom da su stranke suglasne da su te informacije povjerljive. Također možemo objaviti podatke kad je izdanje u skladu sa provođenjem zakona, provođenjem pravila stranice ili zaštitili naša prava ili prava, imovine ili sigurnosti drugih.

Međutim, ne-osobni podatci posjetitelja mogu biti pruženi drugim strankama za potrebe marketinga, oglašavanja ili druge svrhe.

Poveznice trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge treće strane na našim web stranicama. Te web stranice treće strane su odvojene i nezavisne o pravilima privatnosti. Stoga ne snosimo odgovornost za sadržaj i aktivnosti tih povezanih stranica. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i bilo kakve povratne informacije o ovim stranicama su dobrodošle.

Google

Googleovi uvjeti oglašavanja mogu se sažeti u Googleova načela oglašavanja. Oni se provode kako bi se osiguraolo pozitivno iskustvo za korisnike. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Mi koristimo Google AdSense oglašavanje na našim web stranicama.

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj stranici. Korištenje Google DART kolačića omogućuje posluživanje oglasa našim korisnicima na temelju prethodnih posjeta našim stranicama i drugim web stranicama na internetu. Korisnici mogu isključiti iz uporabe DART kolačiće posjetom politike privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže (Google Ad and Content Network privacy policy).

Uz dobavljače treće strane, kao što je Google koristimo kolačiće prve strane (kao što je Google Analytics kolačići) i kolačiće trećih strana (poput kolačića DoubleClick) ili druge identifikatore trećih strana, kako bi sakupili podatke o interakciji korisnika s pojavljivanjem i drugim funkcijama usluga oglasa koje se odnose na naše web stranice.

Isključivanje:
Korisnici mogu izmjeniti postavke kako Google vama oglašava pomoću stranice Postavke Google Ad. Alternativno, možete isključiti tako da posjetite stranicu za isključivanje Network Advertising Initiative ili trajno korištenjem dodatka za preglednik za isključivanje Google Analyticsa.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi ovih pravila privatnosti možete nam se obratiti putem kontaktne stranice ili elektronskom poštom na oktanskisindrom@gmail.com.