Održan 1st Island Custom Car Show na otoku Rabu

Custom Show na rivi

Kao što smo najavljivali da će se održati, u gradu Rabu se u organizaciji tamošnje tuning udruge (TUNING CREW RAB) 8.10.2016. godine na glavnoj gradskoj rivi okupio velik broj natjecatelja u style-u i db drag-u iz regije i šire.

Najbolji su kući kao uspomenu ponijeli pehare, a ostali svakako sjećanja na ugodno druženje na lijepom otoku i motiv da dođu ponovno. Domišljat i specifičan način mjerenja visine automobila je na nas ostavio pozitivan dojam. Organizator je na rivu donio pijesak s poznate Rajske plaže u rapskom Loparu i uz njegovu pomoć obavljena su mjerenja.

Domaćin je osigurao hranu, kao i piće na samom događaju uz pomoć sponzora. Organizirana je i tombola s velikim brojem nagrada. Prisutne su bile i mlade hostese koje su svojim osmijesima dodatno privlačile poglede. Posjetitelji su svakako imali razloga doći pogledati nesvakidašnje automobile i uz to nešto pojesti, popiti i zabaviti se. Ulaz se nije naplaćivao za posjetitelje kako smo navikli, a cijene hrane i pića bile su pristupačne. Jedina zamjerka u cijeloj organizaciji bila bi nepostojanje sanitarnog čvora ili ekoloških toaletnih kabina obzirom da se na rivi boravilo cijeli dan i večer.

Nakon što se događaj priveo kraju na rivi, društvo se preselilo na after party u obližnji disco club gdje je druženje trajalo do jutra.

Svima vama koji ste se dvoumili oko dolaska na Rab 8.10.2016. godine, ovo neka bude poticaj da dođete sljedeći put kako biste i vi sudjelovali.

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić
Foto; Fabijan Mikelić (F.M. Photoshooting)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *