Street Style Show & Meet 2018 by Street Style Team

I ove godine vrijedna ekipa Street Style Team-a  organizira Street Style Show & Meet u Dugom Selu. Okupljanje počinje od 12 sati ispod Gradske dvorane i Srednje škole Dugo Selo. Proglašenje pobjednika je u 19 sati, nakon čega se selimo na terasu Caffe bar Cult i uživamo u tekmi naše repke.

Ovogodišnji Street Style Show & Meet podjeljen je na natjecanje i opušteno druženje

Svakih nekoliko godina se dešava smjena generacija, pravila, sustava natjecanja. Kako je i u naš klub ušla nova, svježa krv odličili smo se na neke promjene, stoga smo ove godine izmjenili kategorije i natjecanje odlučili učiniti zanimljivijim. Kategorije su “fresh”, novost na našim prostorima i pravo osvježenje za one koji su se zasitili dosadašnjih pravila i načina ocjenjivanja. Glavni naglasak je stavljen na trendove koji su trenutno prisutni na sceni. Među 19 glavnih kategorija našlo se i dosta manjih kategorija koje su tu više da se zabavimo zajedno birajuči pobjednike tih kategorija. U glavnim kategorijama glavnu riječ dajemo naravno stručnim sucima dok u manjim kategorijama pobjednike biramo svi zajedno i publika i organizatori i natjecatelji međusobno. Ideja je da se svi zajedno zabavimo i odredimo koje su stvari najkvalitetnije i najzanimljivije na natjecateljskim vozilima. U nastavku je popis glavnih i malih kategorija, dok ćemo male kategorije s vremenom nadopunjavati, te nam bilo tko može pomoći sa svojim prijedlozima i smišljanjima istih.

With a bit of German twist
Flash of the Rising Sun
Fittment specialist
Stanced!
Kiddney stone breaker
Begovi / Blowjob
Be cool, ride oldschool
OCD / Cleaning guru / Detailer
Do you even lift bro (performance)
Fast and furious / 2000’s style
Viđe ‘čke
‘Feel’ the wheel
Folirant
Handjob
Because I was high
Pocket rocket
That ass
Lifestyle King & Queen
Remember the Buster

Neki od naziva kategorija su možda zbunjujući, neki pomalo i šaljivi, no detaljan opis glavnih kategorija možete pronaći na ovom linku: www.street-style-team.hr/pravilnik-natjecanja/

Broj mjesta na ovogodišnjem natjecanju je ograničen stoga je napravljen obrazac za prijave kojega ispunjavate na našoj web stranici: www.street-style-team.hr

Kotizacija za natjecanje iznosi 120kn, a svaki od natjecatelja dobiva poklon na početku natjecanja, dok pobjednici glavnih kategorija dobivaju poklon pakete naših sponzora i partnera.

Sponzori i partneri koji su omogućili ovogodišnje natjecanje:

SP auto folije
Forea OCD
Chemical Guys HR
Auto folije WRAPP 3M
Zzip-Mediagroup
Pearl Waterless Zagreb
Foliatec Hrvatska
brzakolica.net
Oktanski Sindrom
Filip Lokner Photography
Caffe bar Cult
OH Clocks

Grad Dugo Selo
Savjet mladih Grada Dugog Sela
Multimedijalni klub POZITIV

Izlagače možete posjetiti na njihovim štandovima u sklopu eventa i pitati sve što vas zanima o njihovim proizvodima i uslugama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *