Trash and Burn 2016 – Miting američkih vozila

DSC_1633-23

Osmi tradicionalni festival američkih vozila u Međimurju

Prošlog vikenda Sveti Martin na Muri bio je poprište već tradicionalnog okupljanja ljubitelja vozila koje svoje podrijetlo vuku preko velike bare. Miting Američkih vozila i svega što prati takva događanja trajao je od 23. do 26. lipnja 2016. godine. Bilo da ste ljubitelj automobila, motocikala, bicikala ili pak Rock n Roll i Rockabilly glazbe, pin up-a ili drugih obilježja američke kulture, sve ste to mogli doživjeti u ova tri vruća dana na sjeveru Hrvatske.

Bogata ponuda koncerata

Otvaranje mitinga započelo je u četvrtak koncertima Wild Evel & The Trashbones i Erotic Biljan & His Heretics a nastavilo se u petak sa Hip Bone Slim & Kneetremblers, Twisted Rod i Eke Buba. Sve je eskaliralo u subotu koncertima B & The Boops, King D & The Royals of Rhythm, Kneejerk Reactions, Green Monster, Joe & The Rhythm Boys i Boogie Boy & His Shoe Shine Trio.

Uz bogatu glazbenu kulisu mogli ste gledati Burlesque show ili pak pronaći svoje omiljene vinile, majice omiljenih bendova ili druge nezaobilazne stvari poput napraviti tatoo ili pak urediti bradu u Barber shopu, ako ju posjedujete, naravno.

Krom i puno kubičnih inča

I naravno ono najvažnije zbog čega smo i mi došli na Trash and Burn su američki auti i motori a bilo ih je zaista svih oblika i veličina, kao i rijetkih modela koje se zaista rijetko može vidjeti uživo. Neke od njih smo ovjekovječili na fotografijama i videu, ali ništa ne može dočarati grmljavinu V8 motora ogromnih zapremina i goleme površine kroma pa Vam toplo preporučamo da svakako dođete dogodine.

Možda je Sveti Martin na Muri u posljednje vrijeme poznatiji kao mjesto priprema vrhunskih sportaša, ali ovo događanje je svojim osmim izdanjem potvrdilo da postaje tradicija i nadamo se da će potrajati još dugo godina koje slijede.

Foto; Matej Robić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *