Island Custom Car Show na otoku Rabu 8. listopada 2016.

1st Island Custom Car Show na otoku Rabu

Grad Rab i Tuning Crew Rab organizirati će 8.listopada 2016.godine prvi put susret ljubitelja tuniranih automobila i natjecanje u nekoliko „disciplina“. Želja nam je ovim entuzijastima pomoći u širenju informacije o tome kako bi što više vas došlo uživati u ljepoti otoka, gostoprimstvu domaćina i druženju s drugim ljubiteljima automobila, ali i samom natjecanju.

529-1

Kako je turističko-ljetna sezona na svom izmaku, ovo je pravo vrijeme za organizaciju ovakvog događaja. Gužve su nestale, otokom se konačno može kretati nesmetano, vidjeti sve što njegove prirodne, povijesne i kulturološke ljepote nude. Vrijeme će još uvijek biti pogodno za boravak na otvorenom, jer ipak se radi o lokaciji na moru.

532-3

 

Više puta smo ponudili pomoć organizatoru i htjeli doći do konkretnijih informacija o cijelom eventu, ali očito da je prvi put nešto raditi puno teže nego peti, šesti, pa tako nismo u naumu uspjeli. Pronalazak vremena za interview je bio problem. Stoga prenosimo ono što organizator pismenim putem na društvenim mrežama nudi kao dostupno.

537-1

Mjesto događaja je na samoj rivi u gradu Rabu. Druženje je zakazano u subotu od 9 sati ujutro. Natjecanje je planirano u style-u i db drag-u. Imena sudaca nismo doznali, ali sigurni smo da se radi o kompetentnim i fer ljudima. Pehari su osigurani. Hostese, DJ, hrana, piće, smještaj također. Informacije o plovidbenom redu trajekta, kao i cijenama i sve više što vas zanima možete pitati/doznati na linku koji ćemo pridružiti tekstu.

Naš portal planira također ispratiti ovaj događaj u foto/video/pisanoj formi, pa se nadamo da ćete nam se javiti s vašim dojmom.

534-1

Sretno organizatoru, a poruka čitateljima je:

Dođite na Rab 8.listopada 2016.godine!

https://www.facebook.com/events/1678078409180470/

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *