Održan 42. Međunarodni susret Alfista

Dvodnevni susret

Klub ljubitelja Alfa Romea 8. i 9. listopada održao je 42. Međunarodni susret Alfista. Naši objektivi popratili su nedjeljni dio programa, a nekoliko riječi o oba dana susreta prenosimo vam od samih organizatora:

“Dvodnevni susret održao se u Zagrebu i okolici 8. i 9. listopada. Susret je bio podijeljen na subotnju opuštajuću vožnju od Zagreba preko Sljemena do Donje Stubice i posjeta muzeju seljačkih buna. Nakon opuštajuće vožnje i ručka uslijedila je nezaboravna vožnja kartinga. Te nedjeljnog okupljanja na parkingu TŽV Gredelja, gdje se okupilo preko 100 alfi i oko 200tinjak zaljubljenika. Sami nedjeljni susret bio je uveličan dolaskom najnovijeg modela Alfa Romeo – Giulia-e i popraćen velikim brojem sponzora. U sklopu druženja bila je organizirana vožnja spretnosti i tombola za sve posjetitelje isto tako pobrinuli smo se da nitko ne ostane gladan i žedan. Imali smo i posjetitelje iz Austrije, Češke, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Svi sudionici su napustili druženje sa osmjehom i željom za što skorijim okupljanjem u još većem broju.”

 

 

O klubu

“Alfa klub” je osnovan sa ciljem predstavljanja i promicanja marke Alfa Romeo u Hrvatskoj kao i sa ciljem upoznavanja i međusobnog druženja vlasnika Alfi iz cijele lijepe naše pa i svijeta. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim radom kao i predstavljanjem i promicanjem marke Alfa Romeo. Sve informacije vezane uz sam klub, učlanjivanje, forum, galerije, linkove, pogodnosti i sve što je vezano uz rad kluba i foruma moći ćete naći na www.alfisti.hr

Sve je počelo 2004. godine kada su pokrenute prve stranice Alfa kluba u Hrvatskoj na kojima su se na jednom mjestu počeli okupljati ljubitelji Alfe. O osnivanju kluba ozbiljnije se počelo raspravljati kada je na stranicama kluba pokrenut forum. Osnivačka skupština Alfa kluba održana je u siječnju 2005. godine te je donijela Statut udruge. Klub ljubitelja Alfa Romea službeno je osnovan u ožujku 2005. godine.

Trenutni broj aktivnih članova kluba je oko 150, registriranih korisnika foruma oko 3000, postova 12099260, otvorenih tema preko 16500

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *