8. Tuning show Taxi-bar

Svaki pravi Autoholik jedva je dočekao kraj hladnom vremenu, prelazak sa zimskog seta kotača na ljetni i naravno event-e. Jedan od prvih nagovještaja da je vrijeme za show-ove je Tuning show u Gradišci s bosanske strane rijeke Save. Za vas sam provjerila što ekipa koja uspješno ovaj show organizira dug niz godina za redom sprema ovu godinu. Razgovarala sam s Radmilom Radović, pročitajte što mi je rekla…

Na adresi Taxi-bar Gradiška, Put Srpske vojske 210, 78400 Gradiška, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina 23. travnja 2017. godine održat će se natjecanje u style-u i db-u. Uz natjecanje, bit  će tu i neizostavne hostese, oldtimeri, glazbeni program i velik broj dobrih auta što svake godine privuče sve više posjetitelja i gledatelja. Stoga postavite svoje navigacije, ukoliko vam put nije poznat i krenite put Gradiške kako biste tu nedjelju proveli na parkiralištu svadbene sale Taxi-bar-a.

Svoje prijave natjecatelji bi trebali obaviti u vremenu od 8:00 do 11:00 sati na samom mjestu događaja. Najave prethodno nisu potrebne, osim ako netko ima posebnih prijedloga ili želja. U tom slučaju, javite se Radmili osobno čim prije je moguće kako bi se potrudila izrealizirati u svojim mogućnostima.

Također na facebook-u postoji kreiran događaj gdje možete pratiti sve informacije i  klikom označiti svoj dolazak na Tuning Show Taxi-bar:

https://www.facebook.com/events/1855807174707624/

Za posjetitelje koji se ne natječu Radmila preporučuje dolazak od 11:00 sati tog dana. Promatranje ovog događaja koštat će vas simboličnih 2,00 KM( 1,00€-8,00kn-100,00RSD), a učešće u natjecanju 20,00KM (10,00€-80,00kn-1.000,00RSD). Organizator je odlučio olakšati posjet gostima iz EU, pa na samom eventu možete koristiti svoju valutu(€ ili kn). Sav novac prikupljen od kotizacija ide u fond nagrada za natjecatelje.

Također je vrijedno spomenuti da će se želuci puniti dobropoznatim bosanskim roštiljima, hladnim pivom (voda i sok za odgovorne vozače). Sanitarni čvorovi također su obezbijeđeni, pa cjelodnevni boravak sadrži sve što je potrebno. Pravilnici za oba natjecanja su objavljeni na facebook stranici Tuning Styling Show – Taxi Bar – Gradiska. Za pošteno i objektivno suđenje će biti zadužena po tri suca i to:

Za Style:

Dalibor Grubešić, BiH

Nermin Ligata, BiH

Ivor Varošanec, HR

 

Za db:

Bekir Nogo, BiH

Duško Marjanović, SRB

Stjepan Naglić, HR

 

Oktanski sindrom će naravno prisustvovati ovom događaju i popratiti za sve vas sve što će se dešavati, a vi se potrudite biti dijelom ovog spektakla.

Za kraj; Radmila je naše čitatelje također pozvala obećanjem da će biti srdačan domaćin (kako Bosanci inače to najbolje znaju), a nama zahvalila na ponovnoj i dobroj suradnji.

Vidimo se!

 


*Fotografije su preuzete s facebook stranice Tuning Styling Show – Taxi Bar – Gradiska.

 

U AutoHolik za Oktanski sindrom: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *