1. BMW Susret u režiji BMW klub Zagorje

Na velikom asfaltiranom parkingu, Parku vozača Pila u Stubičkim Toplicama 3. lipnja 217. godine, u subotu u 14h počet će veliki skup ljubitelja vozila bavarskih korijena. Kako bismo prenijeli pozivnicu do što više očiju, za vas smo saznali detalje kroz razgovor s Leom Karamehić.

Isplanirano je da se u podnožju Sljemena, na mjestu gdje se održava i start dobro poznate brdske auto utrke, u 14h okupi što veći broj BMW vozila, tj njihovih vlasnika, kako bi se susreli, družili i dobro zabavili. Vodstvo kluba naglasilo je također i da su dobrodošli vlasnici svih drugih marki vozila kao gosti na meetu za koje je osiguran parking.

In Caffe će se na meetu pobrinuti da nitko ne ostane gladan i žedan, kao i Podnapiček. A za sve vas koji ćete doći iz udaljenijih krajeva i/ili u većim gupama, domaćin je pripremio prenoćište po akcijskim cijenama (Uz molbu da se javite BMW klub Zagorje, tj tajniku kluba Bori Jelich ranije da bi bilo lakše organizirati).

Organizator je naglasio da se pobrinuo osigurati zabavni sadržaj za djecu tako što će postaviti veliki tobogan. Tako će roditelji moći bezbrižno zavirivati pod haube svojih kolega, a djeca neće siliti odlazak kući jer im je dosadno.

Natjecanja u smislu dodjele nagrada neće biti. Ovo okupljanje osmišljeno je samo kao zabavno druženje. Održat će se natjecanja, ali samo kao zabava.

Pred kraj  dana isplanirano je nešto neuobičajeno. Izostavljen je već dobro poznat sexy car wash i umjesto toga večernji dio druženja započet će trbušnim plesom u izvedbi Škole orijentalnog plesa SHIMMY. Za nastavak druženja tu je after party.

 

Na susretu će biti nekoliko izložbenih štandova renomiranih firmi iz svijeta tunninga, stylinga, detailinga i ostalih djelatnosti iz autoindustrije:

– GABREK TUNNING

– C MOD

– MAGDA CAR DETAILING

– AUTOFOLIJE WRAPP 3M

AG Krapina je također sponzor koji financijski podupire klub u organizaciji meeta.

Za sve upite i više informacija možete se obratiti na facebooku na službenoj stranici organizatora ili na kreiranoj grupi događaja.

https://www.facebook.com/bmwklubzagorje/

https://www.facebook.com/events/195537180944644/
Za sada su se klubu najavili brojni gosti iz Hrvatske i regije i ne samo na četiri, nego i na dva kotača i ne samo BMW, nego ljubitelji svih marki proizvođača vozila. Stoga, ne propustite ovo druženje koje obećava dobru zabavu i isplanirajte tu subotu poći u zelenu prirodu Hrvatskog Zagorja. Ulaz je besplatan! Lea mi je rekla da očekuje “megaskup”, ne dozvolite da ga propustite. Mi ćemo svakako biti tamo! Vidimo se!

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *