9. Trash ‘n’ Burn – Miting američkih automobila

I ove godine u prekrasnoj prirodi pored jezera na izletištu Goričanec u Svetom Marinu na Muri održan je 9. Trash ‘n’ Burn – Miting američkih automobila i Rock’n’Roll festival. Atmosfera je bila odlična, a kao i svake godine moglo se vidjeti mnoštvo restauriranih i rijetkih automobila i motora. Atmosferu su zagrijale Pin-up djevojke i kvalitetni glazbeni nastupi uz još mnogo popratnog sadržaja.

Broj posjetitelja je bio nešto veći nego lani, a subota je donijela lijepo vrijeme i opuštenu atmosferu. Bilo je tu svega za vidjeti, noviji ali i stariji automobili, motocikli, šatori, štandovi, plastični bazeni, južnjačke zastave… Svakako treba spomenuti i Teslu model X koji je iskakao iz gomile jer nije čest prizor na ovakvim eventima. Od auta koji su se isticali, osim onih koje vidite na fotografijama, bile su još dvije prerađene Corvette C3 i C4, dosta SRT-ova i nekoliko opakih Hot Rodova.

Veliku pozornost je privlačio i gospodin koji je ugradio V8-icu u tovarni prostor pick-upa, pa je svakih 10 minuta prvo palio motor u pickupu, a zatim i motor u tovarnom prostoru te ih turirao.

Od ostalih sadržaja bio je tu i tradicionalni Pin-up contest u kojem su se fotografi natjecali tko će uloviti bolji kadar prekrasnih djevojaka koje su pozirale pred najboljim primjercima američkih automobila. Zatim Barber shop, štandovi s custom biciklima, majicama, nakitom i accessories-om, pločama, znakovima i predmetima koji obilježavaju Ameriku. Lunapark, ljetno kino s eksperimentalnim filmovima, burn out box, a kasnije su krenuli nastupi bendova, te scenski nastupi djevojaka – Burlesque show

Vidimo se i iduće godine u Svetom Martinu na Muri!

Text i foto ; Matej Robić, Vilson Koljić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *