2. Grobnik street race show & croatian drift challenge

Na Grobniku 1. i 2. srpnja 2017. godine očekuje vas spektakl s automobilima s preko 1500ks, najboljim drifterima i još puno toga zbog čega se isplati vikend rezervirati za ovaj događaj. Od jutra do mraka se očekuje dobra zabava uz sav popratni sadržaj.

Dvostruki organizator show-a 2u1

AK Slavonija brine za dio organizacije vezan za street race, dok se za drift pobrinuo Croatian Drift Challenge. Dijelovi showa se savršeno nadopunjuju i upotpunit će zabavom svaki trenutak boravka na Grobniku sljedećeg vikenda.

U Street raceu, ili da budemo točni u disciplini A10– utrke ubrzanja imamo nekoliko kategorija kao što su amaterske utrke na sekunde, državni KUP, međunarodni KUP (FIA CEZ). Tu su i motociklisti koji se natječu za PH…

Prijave natjecatelja

Prijave za natjecatelje su na licu mjesta, svako jutro od 08-10h za street race, drifteri imaju cijelu subotu za prijave i trening, dB drag natjecatelji dolaze u nedjelju…

“Startnina” za amatersko natjecanje, popularni Street race je 200,00 kn koje idu sve u fond nagrada, tako da ako se osvoji prvo mjesto u pojedinog klasi, doma se ide sa velikim smješkom…

Dnevna karta za posjetitelje je skupna za oba eventa, i iznosi 50,00 kn. Ulaz/izlaz je slobodan (dobije se narukvica), djeci je ulaz gratis, parking se ne naplaćuje, a nalazi se na prilaznoj cesi prema zračnoj luci.

Veliki i mali šatori sa hranom i pićem će biti na pisti. Naravno, ne brani se unos vode, pića i hrane niti natjecateljima niti gostima, tako da tu nema straha.

Uobičajeno je da dio natjecatelja kampira na pisti, dok je većina već rezervirala gotovo sve smještajne kapacitete oko piste.

Grobnik je legendarna lokacija, i svima draga staza, i jako nam je drago da smo u mogućnosti pokušati vratiti kvalitetne utrke i na ovu lokaciju. Nije nam lako organizirati event na drugom kraju države, ali zadovoljstvo je tim veće na kraju. Već lani, na prvom eventu u ovoj kombinaciji odaziv natjecatelja je bio odličan, a ove godine je već sada broj prijavljenih premašio lanjski tako da dobrih utrka na svim terenima neće nedostajati. – rekao je moj sugovornik, jedan od organizatora, Rudolf Kalkan i pozvao vas da uživate ovaj vikend na Grobniku.
Za Oktanski sindrom: Mira Bjelić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *