Rođendansko okupljanje Fiata 500 u Zagrebu

FIAT 500

Prije nešto malo manje od godinu dana na Oktanskom sindromu mogli ste pročitati sve bitno o ovom kultnom automobilu kroz priču o Marku Brnčiću, dugogodišnjem vlasniku više primjeraka FIATa 500. Reći ću samo da ovdje nikako nije riječ o tzv Fići i uputiti neupućene na članak kako ne bi bilo ponavljanja. ( http://www.oktanskisindrom.com/2016/08/marko-brncic-u-500tnjaku-od-prije-rodenja/ )

60 GODINA POSTOJANJA FIAT-a 500

U Zagrebu će se 1. srpnja 2017. godine u subotu u 9 h ispred Mimare okupiti ljubitelji FIAT-a 500 kako bi proslavili 60-i rođendan svog obožavanog modela automobila. Moj sugovornik, Marko mi je rekao kako očekuje velik broj slavljenika i nada se dobrom druženju i međusobnom upoznavanju. Ovaj meet vlasnici 500-tnjaka iskoristili bi za eventualne dogovore oko osnivanja kluba ljubitelja FIAT-a 500. Oktanski sindrom će kao i uvijek podržati dobre ideje i od samog početka pratiti klub.

Obavijestite vama poznate vlasnike FIAT-a 500 o ovom događaju kako ga ne bi propustili, a čak ako i nemate svoj primjerak, prošetajte do mjesta okupljanja, pogledajte stare mališane. Možda se baš u subotu zaljubite u njih i odlučite se pridružiti ovoj ekipi.

Za Oktanski sindrom: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *