2. Custom Car Show Rab

Tuning Crew Rab po drugi put domaćin show-a

Tuning Crew Rab, (https://www.facebook.com/Tuning-Crew-Rab-578599282213636/) lokalno je udruženje entuzijasta okupljenih oko istih ciljeva; promicanje i njegovanje ljubavi prema automobilima, tuning-u, style-u i svemu vezanom uz automobilizam. Na svom su otoku odlučili po drugi put ugostiti automobile kakve ne viđamo svaki dan u tolikom broju na istom mjestu.

Uz pomoć i podršku  Turističke zajednice grada Raba, Tuning Crew Rab organizirao je “2. Custom Car Show Rab 2017” u subotu, 7. listopada 2017. godine. Mjesto događanja bilo je  isto kao i prošle godine – Vela riva u staroj jezgri grada Raba.

Gosti i učesnici pristizali od četvrtka do subote

Poznato je da je Rab lijep otok i da je rado posjećen početkom listopada. Ovu činjenicu su i tuneri iskoristili pa došli i na mali godišnji odmor. Prošli produženi vikend otokom su tišinu otoka popunjavali glasni auspusi i ceste su krasili lijepo složeni automobili.

Oktanski sindrom i ove godine prati show

Kako sam ovo ljeto provela na Rabu, moje prisutvo ovom meet-u je bilo podrazumijevano i mogu vam prenijeti dojmove iz prve ruke. Za dobre fotografije pobrinuo se Matej, Oktanac koji vas je ovog puta spasio gledanja mojih fotografija. Naravno, pozvala sam i svoje prijatelje koji su se rado odazvali i doputovali na Rab već u petak. Naše druženje započelo je u petak i trajalo je do nedjelje. Skupili smo puno lijepih uspomena, pehare, dobitke s tombole, nešto glavobolje i mamurnih jutara.

 

 

Velik broj sponzora podržao je 2.CCSR

Lijepo vrijeme izmamilo je znatiželjne posjetitelje u šetnju rivom i privuklo poglede pod haube i sve dijelove izloženih automobila. Da nitko ne ostane gladan ili žedan Capitano Rab ( https://www.facebook.com/Capitano.Rab/ ) osigurao je šank s roštiljem i pićem po pristupačnim cijenama. Organizator show-a u sadržaj je ubacio i zanimljivu tombolu u kojoj su se mogle osvojiti zanimljive nagrade nasumičnim izvlačenjem brojeva. Nakon što su suci procijenili automobile po svim natjecateljskim skupinama i izglasali najbolje, dodijelili su im pehare. Ono što je mene osobno oduševilo od organizatora je besplatna usluga taxi prijevoza cijeli vikend po otoku. Taxi Miljo, također sponzor 2.CCSR-a, vozio je za 0 kuna kako bi vozači svoje automobile mogli parkirati i bezbrižno proslaviti okupljanje s popijenom kojom kapljicom više. After party održao se u Club-u OZ (https://www.facebook.com/ozclubrab/?hc_ref=ARTMFMJw46HTzdNNtU5JHvxfbbmIZmg3BDcHETom483Mq1R2UP9jJF4kuObgnKD3Bzg ) gdje su okupljeni dočekali jutro.

Sve u svemu, svi vi koji ste se dvoumili oko dolaska na Rab ovaj vikend i odlučili ne doći, treba vam biti žao. Sljedeću godinu nikako nemojte ponoviti odluku. I da: I najniži automobili bez oštećenja mogu na trajekt! Smještaj ni u kom slučaju nije po sezonskoj cijeni, moglo se dobiti noćenje s doručkom za svega 100,00 kn.

Željela bih čestitati u ime ekipe Oktanskog sindroma dobitnicima pehara, ali i organizatoru na dobro priređenom show-u! Ekipa, puno sreće u daljnjem radu i vidimo se sljedeću godinu na istom mjestu!

Za Oktanski sindrom: Mira Bjelić

Fotografije: Matej Robić, Vilson Koljić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *