13. Rođendan Honda Fan Cluba Hrvatska

Druženje na Platku

Prošli vikend, točnije 1. listopada 2017. godine u subotu, Honda fan club Hrvatska proslavio je trinaestu godinu svog postojanja. Na dobro poznatoj lokaciji, Platku iznad Rijeke okupili su se Hondaši kako bi pokazali jedni drugima novitete na svojim limenim ljubimcima, razmijenili savjete, iskustva i mišljenja i podružili se.

Mene je Žile pozvao 10ak dana ranije na proslavu i kako sam uspjela dobiti slobodan dan na poslu, odlučila sam prisustvovati rođendanskom slavlju.

 

Već u jutro se vidjelo da će subota biti sunčana. Ukrcali smo se na trajekt i s otoka krenuli ka Rijeci, tj Grobniku.

Okupljanje je bilo zakazano za podne na Grobniku odakle su Hondaši u koloni krenuli do odredišta proslave. Kako je proslava organizirana u planini, temperatura je bila nešto niža nego u podnožju pa su dečki raširili šator pokraj planinaskog doma u kojem se moglo za simboličnih 120kuna prespavati doručkovati. S ekipom iz kontinentalnog dijela Hrvatske došli su i gosti iz susjedne BiH. Zeničani naravno nisu došli praznih ruku. Očekivano, donijeli su poznate bosanske ćevapčiće koji su  razgrabljeni u rekordnom roku. Odmah po dolasku montiran je šator, zapaljena vatra za roštilj i grah u kotliću. Pića isto nije nedostajalo. Cure su tradicionalno posluživale VTEC pićence.

Ono što je meni osobno pokvarilo dojam je hladan vjetar. Nisam bila adekvatno obučena i smrzla sam se (neću pisati usporedbu kao šta sam se smrzla!). Pošto sam ovisila o trajektu, kući sam krenula poprilično rano, a ekipa se zabavljala do dugo u noć.

Oktanski sindrom želi sretan rođendan klubu i da ih proslavi još bezbroj uz sretne kilometre članovima!

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *