The 2017 Distinguished Gentleman’s Ride – Zagreb

Veliki odaziv vozača diljem svijeta

I ove godine diljem svijeta, točnije u 580 gradova u 95 zemalja, 92000 sudionika vozilo je za plemenit cilj. Podići svijest o raku prostate i mentalnom zdravlju muškaraca te u tu svrhu sakupiti donacije. Ove godine Movembers Foundation prikupila je 4,36 miliona $.

Izvor fotografija; https://www.facebook.com/Gentlemansride/

Zagreb nažalost otkazan zbog kiše

Nažalost ovogodišnji zagrebački The Distinguished Gentleman’s Ride je bio otkazan zbog loše vremenske prognoze, kao što je to bio slučaj i u mnogim drugim gradovima. Loše vrijeme bilo je prevelik rizik za organizatora koji odgovara za sigurnost svih sudionika, a kako se ovdje mahom radi o vozilima starijeg datuma proizvodnje, jasno je da to uvelike povećava rizik za sudionike.

 

Međutim za one uporne koji su ipak željeli doći ostala je mogućnost posjeta After party-ju u dobro poznatom Bikers Beer Factory-ju gdje se u to vrijeme održavao i Retro House Buvljak by Gangster (Igor Recek) koji se izvrsno uklopio u cijeli event.

Prenosimo Vam nekoliko fotografija sa održanih vožnji diljem svijeta i nekoliko fotografija iz Zagreba. Više fotografija pogledajte ovdje.
Dogodine se vidimo u još većem broju i nadamo se lijepom vremenu.

Piše; Redakcija
Foto; Ivor Varošanec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *