BMW KLUB ZAGORJE- 1. ovogodišnje druženje

Sunčan proljetni dan bio je dovoljan razlog da okupi ekipu BKZ na druženje uz roštilj.

BMW KLUB ZAGORJE je oformljen ne tako davno, ali plijeni pozornost svojim djelovanjem u društvu autoscene u Hrvatskoj. Klub broji 66 aktivnih članova od kojih se većina, skupa sa svojim obiteljima, odaziva na sva klupska druženja.

BMW meet u Pili

Pozvana sam da u ime Oktanskog sindroma budem gost prvog ovogodišnjeg okupljanja kluba 8.travnja 2018.godine. Naravno, pristala sam na druženje, iako sam deklarirana Hondašica (hehe). Večer prije izigravala sam kuharicu i pripremila pedesetak muffina i neku egzotičnu salatu, spakirala i odlučila se uputiti na lokaciju velikog asfaltiranog parkinga, Park vozača Pila u Stubičkim Toplicama. Putovanje do tamo svakako je iskorišteno za guštanje Sljemenskom cestom i slušanje simfonije zvukova vteca.
Na lokaciji sam zatekla okvirno 40 BMW automobila i još više ljudi. Pila je izgledala kao Štrumf-selo obzirom na to da su svi bili u plavim klupskim majicama.

Nameniju roštiljske slastice, raznovrsna pića i dobrodošlica dobrog domaćina. Upoznala sam ljude, pogledala njihove automobile i zabilježila poneku fotografiju. Bilo je tu i očekivanih šala na relaciji BMW – Honda.
Na kraju bih voljela zahvaliti svim članovima kluba na pozivu i  dobrodošlici, a osobito Lei, Bori i Gordanu s kojima sam direktno kontaktirala vezano uz ovaj događaj i koji su me zapravo i pozvali.
Oktanski sindrom će i dalje pratiti aktivnosti kluba, a ovoj družini u plavim majicama želimo sretnu započetu sezonu!

Za Oktanski Sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *