Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska – vikend meet

Alfa Romeo Zagorje Tour 2018

Okupljanje u Oroslavju

         U nedjelju, 16. rujna 2018. godine kolega Matej i ja uputili smo se u Hrvatsko Zagorje kako bismo posjetili okupljene Alfiste u njihovom proputovanju ovim zelenim krajem Lijepe naše. U samom startu smo se bojali kašnjenja obzirom da je oboma subota bila burna. Došli smo u Oroslavje, sjeli u Caffe Bar Roses, naručili kavu i čekali da se Alfisti okupe. Ispostavilo se da je i ekipa koju smo čekali jednako provela večer prije kao mi, pa su i oni kasnili. Okupljene automobile Alfa Romeo Matej je fotografirao dok sam ja popričala s dečkima iz vodstva kluba.

 

Muzej seljačkih buna, Gornja Stubica

Pratili smo okupljene članove Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska do njihove sljedeće destinacije na kojoj su ručali – Muzej Seljačkih buna u Gornjoj Stubici (gdje sam napravila jednu od većih gluposti- zbog dobre fotografije ispustila torbicu s novcem i dokumentima i otišla dalje- rugajte mi se, zaslužila sam!) Napravili smo još pokoju fotografiju lijepo poredanih talijanskih jurilica s pozadinskim pogledom na Zagorje i ostavili ekipu da prema svom rasporedu nastave provod tog vikenda.

 

Naknadno se prepričavalo (i još se priča) o dogodovštinama i doživljajima samih učesnika. Neću vam prenositi tuđe riječi kako biste sljedeći njihov meet/izlet upalili svoju Alfu i pridružili se dobro raspoloženoj ekipi. Po našoj procjeni okupilo se okvirno 30ak automobila. Njihovu popisanu rutu prenosim iz rasporeda, a ljepotu viđenog za vas je zabilježio Matejov objektiv, pa uživajte listajući fotografije! Više o organizaciji ovog događaja možete pročitati u našoj najavi.

 

 

Subota 15.09. 2018. godine:
17:30 okupljanje kod West Gatea
18:00 pokret prema Oroslavju
18:30 dolazak i parkiranje u Oroslavju
19:00 prijava u Hotel Zagi
20:00 večera
21:00 Tematski party u Cafe bar Roses

Nedjelja 16.09.2018. godine:
7:00 Doručak
11:00 pokret prema Gornjoj Stubici
11:30 obilazak muzeja Seljačkih buna
12:30 polazak prema Gupčevoj lipi i aperitiv
14:00 ručak u restoranu Puntar
15:30 polazak prema dvoru Veliki Tabor
16:30 parkiranje i razgledavanje dvora
17:30 pokret za Kumrovec
18:00 dolazak u Kumrovec i razgledavanje Starog Sela
19:30 polazak prema Tuheljskim Toplicama
20:00 besplatna večera i party u bistru J&S za najupornij

 

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *