3. MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka

3. MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka

3. MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka održan je u nedjelju 27. srpnja 2019. godine. Kao što smo pred sam event najavljivali, mi smo bili na ovom eventu. Prvotno iz opravdanih tehničkih razloga priču vam nismo ispričali, a onda je uslijedila senilnost za koju snosim odgovornost osobno. Stoga priču fotografijom i kratkim tekstom donosimo sada!

Autoklub MKM Racing Banja Luka B i H u suradnji s našom dragom prijateljicom Radmila Radovic i ekipom koja je zaslužna također i za već svima poznat event Tuning Styling Show Gradiska organizirala je 3. MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka.

Na kružnoj stazi Zalužani pokraj Banja Luke tu se nedjelju okupio popriličan broj ljubitelja oktana i oktanskih sportova podijeljen u dvije skupine. Prvu su čini oni koji su se natjecali na stazi vozeći, a drugu oni koji su se natjecali ljepotom automobila parkiranih pokraj same staze.

loše vrijeme nije uspjelo omesti ljude da se druže

O rezultatima i najboljima neću previše pričati. Poprilično loše vrijeme nije uspjelo omesti ljude da se druže. Oblaci, kiša, vjetar, pa i poneka zraka sunca smjenjivali su se naizmjenično. Kišobrani su se otvarali i zatvarali kako su se palili i gasili brisači automobila na stazi. Pehari su podijeljeni na samom kraju eventa, pa tako event 3. MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka možemo označiti uspiješano organiziranim. Čekajući sljedeći, tj četvrti MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka, donosimo fotografije s 3. MKM Track Day & Tuning Show Banja Luka. Organizatoru hvala na pozivu i gotoprimstvu kakvo se u ovim krajevima uvijek doživi i isprike na zakašnjeloj objavi dojmova! Sljedeći put se nadamo kako ćemo biti ažurniji, iako u ovo zimsko vrijeme kada se ne događa puno automobilističkih evenata nije loše imati o čemu pričati.

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić (tekst i fotografije)

Darijo Kaštelan (fotografije)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *