Posjetili smo prezentaciju Forea OCD & Chemical Guys proizvoda

Prvi april je bio idealan dan za zbijanje šala na račun naših bližnjih, no ne i samo za to. U malenom kutku zagrebačke Dubrave, u subotu se odvijala nesvakidašnja predstava šarenih proizvoda Chemical Guys Hrvatska. Na adresi Ljubijska 1 prva dama tvrtke Forea OCD, gospođica Iva Belić – inače veliki ljubitelj oktanskih sportova i ‘detailinga’, održavala je predstavljanje i testiranje linije proizvoda Bouncer´s.

I zaista. Kako je bilo najavljeno, po dolasku u poslovnicu dočekali su nas besplatna jutarnja kava uz koju smo ‘čakulali’, kasnije prolazeći kroz prednosti i nedostatke auto lakova, načine održavanja vozila, tvrdoću vode, razlike u Chemical Guys proizvodima od ostalih i tome slično. Šala i smijeha naravno nije nedostajalo.

Nakon detaljne i opsežne prezentacije usljedilo je i izvlačenje dobitnika pripremljenih poklon paketa Forea OCD. Kako bi se osvojila nagrada bilo je potrebno na komadić papira upisati svoje mišljenje o najbitnijem dijelu vozila i što uvijek mora biti ‘po PS-u’. Tako su, uz malo sreće u izvlačenju i dobrim opisom, dvoje sretnika doma ponijeli prigodne poklone, a svi sudionici prezentacije su nagrađeni sa 15% popusta na kompletan asortiman proizvoda.

Detalje i tajne ove prezentacije vam nećemo otkrivati, već ćemo vas ljubazno uputiti na adresu gdje će svaki auto-moto entuzijast naći upravo ono što mu je potrebno kako bi imao besprijekorno čist i blistav auto/motor – Ljubijska 1 u Zagrebu.

Svima kojima je stalo do svojih ‘boljih polovica’ (a pritom ne mislimo na djevojke i dečke) stoga toplo preporučamo odlazak i savjetovanje u profesionalnoji opuštenoj atmosferi Chemical Guys Hrvatska.

Mi smo obnovili svoje zalihe auto mirisa i ‘detailing’ preparata, a vi?

 

Fotografije; Matej Robić, Viktorija Šprem

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *