Alfa Romeo Zagorje Tour 2018

Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska

Alfa Romeo Klub Coure Sportivo Hrvatska punopravni je klub Alfista u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu. Prva inačica ovog kluba, tj preteča nastala je sad već davne 2006. godine. Današnji klub broji oko 150 članova na čelu s predsjednikom Nikolom Podkrajcem i dopredsjednicima Matijom Kovačićem i Antonom Golikom.

Cilj okupljanja kluba je informiranje i educiranje Alfista o povjesti ove automobilističke marke, kao i zbližavanje ljudi i sklapanja novih poznanstava i prijateljstava. Vezano uz druženje članova; jedan je središnji susret godisnje pod nazivom Alfa Passione. Prvi je odrzan 2007. godine na Grobniku, ove godine u Istri i Grobniku. Svake godine će se održavati na drugoj lokaciji. Cilj svih susreta, pa tako i ovog, je promocija ljepota Hrvatske uz vožnju odličnim cestama, obilaske kulturnih znamenitosti i druženje.

Alfa Romeo Zagorje Tour 2018

Nadolazeći susret koji spada pod “manje” susrete kojih je nekoliko godišnje. O njemu sam pričala s Nikolom i Matijom i za vas došla do informacija „kad? Gdje? Tko? Što?“.

Nadolazeći vikend obilježit će okupljanje Alfista u dvodnevno druženje i kao što nalaže tradicija kluba, vožnju po zavojitim cestama preko predivnih zagorskih brega. Osmisleno je tako da se vlasnici i ljubitelji Alfa Romea okupe kod West gatea u subotu 15.09.2018. godine u 17:30h odakle se kreće put Zagorja. U ta dva dana čeka vas vožnja prekrasnim krajolicima, posjeti muzejima i povjesnim znamenitostima Hrvatskog Zagorja uz noćenje u hotelu Zagi u Oroslavju i party u u poznatom Caffe baru Roses s popularnim cijenama kreiranim za Alfiste. Odatle se nastavlja vožnja Zagorjem sve do kraja dana. Za kraj je islaniran party s večerom u Tuheljskim Toplicama.
Za više informacija, prijavu i potvrdu dolaska obratite se vodstvu kluba koje vas poziva da im se pridružite uz garanciju dobrog provoda. Detalje ćete naći na kreiranom facebook događaju i web stranici kluba. A za vas koji ćete proustiti ovaj spektakl, moj kolega Matej i ja ćemo zabilježiti utiske fotografijom i tekstom i prenijeti vam na Oktanskom sindromu.

Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *