Honda NSX-R by Valter

 

Dok je bio klinac Valterov otac je vozio Hondu Civic četvrte generacije, i tako je sve krenulo. Kada je kupovao prvo vozilo tražio je između raznih marki, međutim uvijek se nekako vraćao na Hondu.

Za sve je kriv Juraj Šebalj

Gledajući emisiju o automobilima na televiziji koju je tih davnih dana vodio Šebalj, Valter je vidio svoj automobil snova. Bila je to Integra Type R DC2. Tada je odlučio da će to biti njegov idući auto, a ubrzo je svoj naum i proveo u djelo. Tu Integru Valter i danas vozi kao svoj “auto za svaki dan”. Međutim kako nevolja nikad ne dolazi sama, tako su ideje o kupnji Integre zamjenile ideje o kupnji NSX-a, ultimativne Honde devedesetih.

NSX u Plavom oglasniku

Kada su vam zvijezde sklone onda i u plavom oglasniku naleti Honda NSX baš kada ju tražite. To se jednostavno mora tako poklopiti kada vam je suđeno. Upravo je takva priča o kupnji ovog NSX-a.
No Jednom davno, na nekom “Car meet-u” Valter je parkirao pored poznate Honde NSX iz Rijeke koja je uvelike modificirana, pa je pored nje stock NSX izgledao pomalo obično. Upravo to bio je poticaj Valteru da krene u doradu auta po svojem guštu i tako je nastala ova replika NSX-R koju danas imate priliku gledati u videu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *