Vlatko Šoš Brutalac – opsesija Minićima

Ljubav Iz pješčanika

U pješčaniku započinju sve naše opsesije. Dobro, možda ne započinju baš sve u pješčaniku, ali svakako u toj dobi. Iako je Vlatkova započela baš tamo, i to kada je, baš kao što smo to svi radili, zamijenio nekoliko savršeno dobrih autića za jedan vrlo poseban. Za Mini. Mini kojega čuva i danas. Cijela stvar je kulminirala u osnovnoj školi kada je, naravno, sjeo u klupu sa prijateljem koji je isto tako bio lud za minićima. To prijateljstvo obilježilo mu je život.

Čim je bio dovoljno star da može legalno voziti, bacio se u potragu za Minijem. U jednoj vožnji gradom, kada su tražili miniće, zaista su pronašli i Vlatkov Mini koji posjeduje i danas. Tada je krenulo šarafljenje, motore je mijenjao kao gaće, govori nam kroz smijeh. Sa Mini klubom Zagreb obišao je čitavu Domovinu, ali i Europu. No da bi se vozio, minića moraš stalno šarafiti, govori Vlatko. Upravo tako je njegov hobi prerastao u posao.

Automobil koji svi vole

Iako ih je proizvedeno preko 5 miliona, Mini je automobil za individualce, jer sa njime se naprosto možete izraziti. Taj automobil u ljudima budi pozitivne emocije, ljudi vam mašu dok prolazite, jednostavno izmamljuje osmijehe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *