5. Custom Car Show Rab

U subotu 1. listopada 2022. godine u staroj jezgri grada Raba na istoimenom otoku, točnije na Veloj rivi održan je 5. Custom Car Show Rab.

Prvi vikend u listopadu već duži niz godina rezerviran je u kalendarima mnogih autoentuzijasta za 5. Custom Car Show Rab. Svima poznata pandemija na dvije godine prekinula je ovu već uhodanu tradiciju, ali čim su uvjeti to dozvolili, lokalna Udruga Tuning Crew Rab izrealizirala je ovaj domaći spektakl. I ovu godinu event je opravdao svoje zvanje jedan od najboljih evenata u RH.

Event koji počinje dan ranije

5. Custom Car Show Rab je event koji počinje dan ranije kao i svi prethodno organizirani. Već u petak navečer Tuning Crew Rab pozvao je svoje goste na PRE-PARTY u Lovačku kućicu u mjestu Kampor. Ekipa je svojim gostima osigurala ukusan gulaš kao i širok izbor pića uz DJa. Da bi svi koji su konzumirali alkohol došli i otišli s odredišta sigurno pobrinuo se TAXI MILJO koji svoju vožnju nije naplaćivao.

Subotnje jutro u Car wash PERO

Subotnje jutro započelo je u Car wash PERO već oko 7 sati. Pero je svoju autopraonicu ustupio na korištenje svim sudionicima besplatno. Kako bi svako vozilo bilo čisto i blještavo, vlasnici su mogli doći u Palit kod Pere i ulaštiti svoja vozila. Profesionalna sredstva za Car Detailing donirala je Forea OCD kao i asistenciju oko korištenja ukoliko je bilo potrebno.

Podijeljeno 38 pehara

Sve prijavljene (oko 130 vozila) procjenjivala je grupa sudaca. Po svom nahođenju i uhodanom znanju, međusobnom dogovoru i utvrđenim preradama i doradama na vozilima odabrali su najbolje od najboljih u više kategorija. 5. Custom Car Show Rab imao je 38 pehara za podijeliti. Osim samog natjecanja vozila, organizirane su i zabavne igre. Također i tombola s vrijednim nagradama. Uz odličnu gastro ponudu, svakako zabave i zadovoljstva nije manjkalo.
Izložbeni prostor sponzora Forea OCD mogli ste posjetiti kako biste se opskrbili potrebnim sredstvima za svoje limene ljubimce, kao i pokojim savjetom. Također, mogli ste i doznati da koristeći kod za popust 5RABat na Forea OCD web shopu dobijate 5% rabata na 5 brandova do kraja listopada.

Zabava se nastavila do kasne večeri

Nakon što se 5. Custom Car Show Rab (bar što se ovog dijela vezanog za vozila) završio, zabava se nastavila na istom mjestu održavanja do kasne večeri uz DJa i After Party.
U nedjelju ujutro naspavani sudionici okupljali su se po lokalnim kafićima na kavama, družili se i vozili otokom uživajući u sunčanom danu te potom krenuli puni pozitivnih dojmova kući.

Sve u svemu, i ovaj put rapski event ispunio je moja očekivanja. Zabavila sam se, vidjela neke ljude koje dugo nisam, a kući sam ponijela i pehar za Best JDM Car. Osim što je ovo event jako dobro organiziran, on uključuje i minimalno tri dana užitka na otoku. Meni je i osobno drag jer sam za otok vezana, pa tako i za ekipu koja organizira sam event. Oktanski sindrom će medijski pratiti i svaki idući Custom Car Show Rab!
Organizator je zahvalan svim sponzorima na potpori i sudionicima na sudjelovanju!

Za Oktanski sindrom u AutoHolik; tekst i fotografije: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *