5. Custom Car Show Rab

Prvi vikend listopada rezerviran za Rab

U subotu, 1. listopada 2022. godine na Veloj rivi u gradu Rabu održat će se 5. Custom Car Show Rab s početkom u 9 sati pa sve do 24. Lokalna udruga autoentuzijasta i ove godine je organizator. Udruga Tuning Crew Rab se i ove godine potrudila prirediti jedan od najboljih evenata u našoj domovini. Uz podršku sponzora, event će započeti već u petak 30. rujna 2022. godine u 18 sati kada vas u Kamporu u “Lovačkoj kućici” domaćin očekuje s izvrsnim gulašem, pićem, DJem i zagarantiranim dobrim raspoloženjem.

Dvije godine odgode i stanke

Zbog svima nam poznate pandemije, čak dvije godine za redom ovaj event se nije održavao. Obzirom na to da je rapski event jedan od najdražih mnogima, a usudila bih se reći i jedan od najposjećenih, većina nas je vijest o održavanju dočekala s veseljem.

Kao i uvijek, na otok će neki pristizati već od početka tjedna, a većina nas će četvrtak/petak. Pre-Party u petak se ne propušta, kao i sam 5. Custom Car Show Rab.

Pre-Party koji se ne propušta- 30.rujna 2022. godine u Kamporu.
Uz DJa, domaći gulaš i piće, dobro druženje i provod garantira srdačni domaćin- Tuning Crew Rab

Oktanski sindrom uz Tuning Crew Rab od prvog eventa

Oktanski sindrom je uz Tuning Crew Rab od prvog eventa koji se održao sad već davne 2016. godine. Medijski smo podržali Udrugu Tuning Crew Rab u organizaciji tada, ali i drugi, treći i četvrti put u njihovoj organizaciji.

Forea OCD ponovno na eventu

Forea OCD je ponovno na eventu u službi sponzora. Kako je bilo na zadnjem održanom eventu, tako će biti i ove godine. Zastupnik i uvoznik profesionalnih sredstava i alata za Car Detailing u RH i ove godine će sve prisutne počastiti poklonima, znanjem i mogućnošću kupnje. Kroz tombolu koju organizira domaćin, Forea OCD poklonit će pet paketa u vrijednosti od 500 kuna. Paketi će biti i podijeljeni najboljim od najboljih po procjeni malog stručnog teama Forea OCD, a na osnovu toga koliko zapravo marite za “kozmetičko” održavanje vozila.
Obzirom da sam usko vezana za detailing i Foreu, ako me vidite, a imate kožnu unutrašnjost u vozilu, možete od mene očekivati male instrukcije o održavanju kože, kao i #Derma Cleaner 2.0 na poklon.
Osim toga, svima koji priđu prodajnom štandu, Fora OCD poklonit će pristupni kod za popust na kupnju kroz Web Shop koji će važiti cijeli listopad 2022. godine i bit će baziran na pet najprodavanijih brandova (#Labocosmetica, K2 Pro Detailing, Zvizzer, Soft99 i Monster Shine).
*Simbolika broja pet i poveznicu s petim eventom po redu provući će se i kroz ovaj dio.

Car wash PERO nudi prostor za uređenje vozila svima koji sudjeluju

Car wash PERO nudi prostor za uređenje vozila svima koji sudjeluju na eventu. U subotu ujutro moći ćete doći u Palit i oprati svoje vozilo bez da nešto plaćate. Također, tamo će vas dočekati i sredstva za održavanje vozila iz Forea OCDa, kao i stručna podrška kao pomoć oko doziranja i korištenja kako bi sve bilo spremno za odlazak na sam event.

Raspored 5. Custom Car Show Rab

Osim svega napisanog, na eventu će se lokalni ugostitelji pobrinuti da niste gladni i žedni. Održat će se nagradna tombola, društvene igre itd. Naravno, tu smo prvenstveno zbog druženja, ali i natjecanja u raznim kategorijama. Prijavite se! Za sve što nismo napisali, pratite najsvježije informacije na facebooku koje postavlja organizator. OVDJE.

Na kraju bismo u ime organizatora pozvali sve vas da dođete na otok vidjeti zašto je ovo jedan od većih spektakla u RH. Svakako se ponašajte u skladu s kulturom i nastojte izbjeći sve ono što spada u predrasude ka ljubiteljima automobila.



Vidimo se na Rabu!
Za Oktanski sindrom u AutoHolik: Mira Bjelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *